Renovering

Renoveringsopgaver

Vi tilbyder mange former for renovering til forskellige projekter. Det kan eksempelvis være, at du har en bygning, der skal totalrenoveres eller et hus, der trænger til en kærlig hånd. Vi kan ordne alt det, du ikke selv har tid, overskud eller lyst til selv at lave.

Det betyder meget, at facaden på huset fx står skarpt, men når ikke man har flere timer i døgnet, kan det være svært at passe ind mellem arbejde, børn og diverse aftaler. Gennem tiden får de fleste bygninger bare lov til at stå og falde til, hvilket i sidste ende hober sig op til at være et alt for stort projekt at håndtere selv – lad derfor os klare renoveringen for dig.

Når du vælger os til dit renoveringsprojekt, får du en samlet løsning. Vi tager os af det hele – også det vi ikke selv har forstand på. Her har vi en række dygtige samarbejdspartnere, der kan ordne de mere håndværkstekniske ting, såsom at udskifte håndvasken eller lægge nye ledninger i væggen.

Vi er ikke for fine til at rude op og få ordnet diverse ting, så det hele kommer til at stå skarpt i sidste ende. Vores erfaring med at male er også ganske stor, så tøv ikke med at kontakte os, hvis fx vinduerne, facaden eller væggene trænger til en klat maling. Vi leverer altid et godt stykke håndværk med flair for detaljen – så du kan trygt sætte os på din opgave.

Er du der, hvor du har et ønske om at renovere, men endnu ikke har planer for hvad projektet skal omfatte? Her kan vi også træde til og rådgive i forhold til hvilke løsninger, der passer til jeres behov. Med vores erfaring er det nemmere at lægge en klar plan for, hvad der er realistisk i forhold til budgettet, men også hvad I vil få mest gavn af i sidste ende.