Oprydningsopgaver

Oprydningsopgaver

Har du en større eller mindre oprydningsopgave, som du mangler hænder til? Du kan bare spørge os! Vi kommer gerne og får styr på alt rodet – og vi er gode til det. Her snakker vi alt fra byggepladsoprydning til bortkørsel af ejendele efter dødsfald. Vi sørger for at sortere i tingene efter skraldereglerne, men selvfølgelig også dine egne ønsker, til hvad der skal ske med tingene.

Når det kommer til byggepladser, kan vi hjælpe til med mange former for oprydning. Alt hvad I har af overskudsmateriale, kan vi sørge for at få ryddet af vejen. Så kan du fokusere på at bygge, fremfor også at skulle tage stilling til oprydningen. Det gør processen hurtigere og nemmere for alle. På den måde går der heller ikke ressourcer spildt hos dem, der har kernekompetencer i andre opgaver end oprydning på byggepladsen.

I forhold til tømning af dødsbo er vi meget opmærksomme på de pårørendes behov. Vi passer altid meget godt på de ting, der har affektionsværdi eller lignende. De ting, der kan genbruges, sørger vi for at køre til genbrug, så andre kan få gavn af dem.

Det er synd at lade gode ting gå til spilde, men det er også hårdt som pårørende selv at skulle tage stilling til oprydningen. Når du sætter os på opgaven, kan du fokusere på dig selv og din proces med at sørge, fremfor at bruge energien på at rydde op i den afdødes hjem.

Hvis det ønskes, kan vi klare alt fra start til slut, så I ikke selv behøver at være inde over oprydningen. Efter alt er kørt på henholdsvis lossepladsen og genbrugssteder, kan vi også stå for at istandsætte huset eller lejligheden, så det bliver klar til at aflevere videre. Hermed bliver det hele sat i stand, så du ikke skal tænke mere på det.