Ejendomsservice

Ejendomsservice

Vi laver alt indenfor ejendomsservice – så du kan bare spørge os, hvis du mangler en vicevært til din bygning. Det kan være alt fra at få vasket trapper, flyttet skraldespande, låse op for håndværkere, få saltet eller fejet fliserne.

Det er altså alt det praktiske ved at have en ejendom, som vi gerne hjælper med. Det kan være helt ned til mindre ting såsom jævnligt at få aflæst målerne. Måske har du bare brug for nogen, der kan bestille de håndværkere, der er nødvendige til at løse ejendommens problemer.

Alle disse opgaver kan virke små i sig selv, men antallet hober sig med tiden op, og det kan hurtigt blive tidskrævende. Dette er især fordi, at mange af tingene skal gøres ofte, hvilket kan blive svært at finde tid til i en travl kalender. I ejendomme med flere brugere eller beboere kan det også være svært at koordinere, hvem der gør hvad, og hvor meget ansvar man hver især har for at passe den.

Du kan bare spørge os, hvis du har brug for hjælp til at passe din ejendom – så får vi styr på alt det løse. Sådan noget som at salte fortovet er upraktisk ikke at have styr på i tide, da det er svært at gøre om, når først nogen er gledet og har slået sig på ejendommens fliser.